Værkstedet og beddingen i Ålbæk

Værftet hvor Nordic Yacht Service holder til ligger i Ålbæk. Vi har plads til 3 både på beddingen, hvor der er mulighed for at køre op til to beddingsvogne i hal.

Ud over det har vi en hal, hvor vi kan klare mange forskellige opgaver, så længe båden står på en vogn. Vi har vogne til udlejning, hvis det skulle være nødvendigt

Lad os tage en snak.

Fortæl os om dit projekt, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Send os en mail
+45 73 70 78 44

Om os

Nordic Yacht Service er et sted, hvor der er plads til alle slags fartøjer og alle slags opgaver, store som små.

Vi har gode samarbejdespartnere til at hjælpe os med div opgaver.

Vi er et par friske fyrer i starten af 30’erne, der står bag. Vi kommer med mange års erfaring inden for lystbåde og erhvervsbåde. Både når det gælder reparation, vedligeholdes samt køb og salg.

Simon Hansen
Simon Hansen
Simon er skawbo og har brugt hele livet ved og på havet.
Det hele startede med Skagen Sportsdykkerklubs kutter Oberon, som han startede med at sejle med som lille dreng. Da han kunne se ud af styrhuset lærte han selv at sejle den. Siden da har han ejet flere forskellige typer sejlbåde og motorbåde.

Simon har været frivillig på Skagen redningsstation, hvor han tog ud i alt slags vejr for at hjælpe andre i nød.

Han er udlært skibstømrer hos tidligere ejer af selv samme værft, Kurt Sørensen, som han og Ronni nu har lavet til deres eget.

Ronni F. Vejsgaard
Ronni F. Vejsgaard
Ronni er Frederikshavner og startede hans sejlerliv i en optimistjolle. Da han blev for stor til optimistjollen, blev han træner, og senere hen cheftræner, for Frederikshavn sejlklub’s ungdomsafdeling.

Han har haft forskellig sejlbåde igennem tiden. Derudover har han sejlet mange forskellige typer motorbåde, da han underviser i speedbådskørekort, vandscooter bevis, søsikkerhed samt duelighedbevis og derfor ved hvad der skal til, for at finde den perfekte båd til dig.
Ronni har i 2017 sejlet som skipper på en 43 fods sejlbåd i det Filippinske øhav, hvor han sejlede med danske turister.
Ronni er derudover en del af Skagen sportsdykker klub.

Historien om Simon og Ronni

Hvordan kender vi hinanden

Simon og Ronni har kendt hinanden siden august 2009 hvor de begge var værnepligtige sammen i Holstebro, som soldat lære man hinanden at kende gennem tykt og tyndt, og der efter blev de rigtig gode kammerater med en fælles interesse for at komme på havet og ikke mindst dykke sammen.

De to venner har brugt utallige timer sammen, så mange så de ikke altid behøves at snakke sammen for at finde ud af hvad den anden mener hvilket er en god ting når når man er enig om hvad målet er, da de begge går efter at opnå det bedste resultat for alle.

Snakken om at overtage værftet har været på tale mange gang i gennem årene mellem de to venner, da muligheden bød sig og stjernerne stod rigtig slog venneparet til og gik i forhandlinger med den tidligere ejer og alt gik efter planen.

Nu er den stor drøm at hjælpe så mange som muligt med deres udfordringer i forhold til både og bådmarkede